Dizajn interijera

Dizajn interijera

Svakom čovjeku je bitno na koji način je uređen njegov životni prostor. Koliko je ugodan za boravljenje, koji su psihološki aspekti boja, kakve su teksture i koliko je zadovoljena funkcija samog prostora.

Za dizajn interijera potrebno je stručno znanje od projektiranja sve do poznavanja sklada boja, kombinacija materijala i svih ostalih malih i velikih dodataka koji životni prostor čine lijepim, toplim, zanimljivim i funkcionalnim.

Neophodno je i zelenilo. Nije toliko bitno da je na velikim površinama ispred i iza kuća i zgrada, to mogu biti i male oaze kao što su lođe, terase, atriji, ulazna stubišta i ostale prostorije unutar građevine.

Potrebno je poznavati bilje, uvjete u kojima uspijeva, veličinu, oblik i boju listova i cvjetova te kompozicije sadnje, sve kako bi odabrali one koje najbolje pristaju u prostoru.

Uz savjetovanje i suradnju s vodećim usko specijaliziranim arhitektima, te stručno i kreativno sudjelovanje uspješnih dizajnera interijera, Vaš novi dom biti će tip-top uređen „od glave do pete“. Posebnu pozornost posvećujemo vašim željama i idejama, i studiozno, kroz skice dizajna, prijedloge i sugestije dolazimo do konkretnog izbora dizajna i procesa izrade uz tim naših pouzdanih majstora stručnjaka i inženjera, koji će projekt Vašeg doma pretvoriti u stvarnost.

Radi li se o novom objektu iz temelja ili adaptaciji, restauraciji i obnovi postojećih, naći ćemo najbolji način kako oplemeniti i kakav stil dizajna primijeniti da bi Vaš prostor bio u potpunosti prilagođen Vašim životnim i radnim potrebama.